Vond je het bestellen gemakkelijk?

J.Hoekstra

Zeer tevreden over hun service. Het valt op, hoe precies ze je
als klant informeren over de voortgang van de bestelling.
Een bedrijf, waar je als klant blij van wordt.

zie boven

Wat vond je het zwakste punt in onze webwinkel en zou je ons adviseren om aan te passen.

R

Bestelproces en aanbod prima. Echter de levering is erg slecht. Door een fout bij de transporteur heeft de levering bijna 2 weken geduurd. Vanuit Autobanden Prijsvechter werd geen enkele actie... Bestelproces en aanbod prima. Echter de levering is erg slecht. Door een fout bij de transporteur heeft de levering bijna 2 weken geduurd. Vanuit Autobanden Prijsvechter werd geen enkele actie ondernomen evenals mails van onze kant bleven onbeantwoord. Ons reste niets anders dan af te wachten. Zeker geen webwinkel die we zouden aanraden.

Website

Communicatie, leveren op tijd,

Reactie Autobanden Prijsvechter:

Beste klant (naam bij ons bekend)
Beste klant (naam bij ons bekend)
Uiteraard betreuren wij het, dat door de vervoerder DPD de pakketten vertraging hebben opgelopen. Door het verkeerd laden is uw order naar Engeland verscheept en duurde de levering precies 6 dagen. Geen 2 weken.
U geeft aan dat uw e-mails niet adequaat zijn beantwoord.
Dit hebben wij uiteraard onderzocht en het blijkt dat al uw e-mails naar behoren zijn beantwoord binnen de gestelde termijn ( 1 werkdag) en dat er onzer zijde wel degelijk actie is ondernomen om uw order zo snel als mogelijk is te leveren en terug te halen uit Engeland.
Wij begrijpen uw teleurstelling, maar kunnen ons niet vinden in hetgeen u hier stelt.
Wel bieden wij onze excuses aan, dat de levering 6 dagen heeft geduurd.
Autobanden Prijsvechter

J. Makatita

Bestellen ging supermakkelijk en snel! Netjes geleverd bij het bedrijf die ze erop heeft gelegd. De volgende keer weer!!

J. Makatita

Fred

Grote keuze tegen de scherpste prijzen. En montagepartners dichtbij.

groot assortiment tegen scherpe prijzen

Pruimboom

Prima, wederom goede ervaring.

Correct en duidelijk.

Niets.

g.walenberg

Een vergeten huisnummer gemailt ,werd meteen door gemailt naar de leverancier.

veel keuze in diverse autobanden

M Kulkes Just-T-Design bv

In eerste instantie verkeerde banden besteld niet gelet op de load index welke ik nodig had
de bestelling in overleg geweigerd bij de DPD en retour gestuurd .
inmiddels nieuwe besteld (...
de bestelling in overleg geweigerd bij de DPD en retour gestuurd .
inmiddels nieuwe besteld ( vrijdag ) en had deze dinsdag in huis .
netjes geld retour gestuurd gekregen toen de banden weer binnen waren bij hun
nieuwe banden zijn perfect .

ik had banden besteld voor een bestelbus maar had zelf geen ervaring waarop ik moest letten
de load index is dan wel van belang dat deze klopt .
dit zou een optie zijn als dit gevraagd...
de load index is dan wel van belang dat deze klopt .
dit zou een optie zijn als dit gevraagd zou worden .
zodat een klant bij dit soort banden dit moet nakijken en invullen

Arjan

Prima gegaan, banden zoals besteld, scherpe prijs !!

Banden met een recent DOT nummer geleverd !!! (dus GEEN oude rommel)

Kramer

Helemaal perfect

De levertijd is super snel

Nvt