Vond je het bestellen gemakkelijk?

A. Wolters

Bestelling + levering + montage zijn zonder problemen binnen 4 dagen afgehandeld.

Verplichte verwijderingsbijdrage van 1,57 wordt gerekend, waar de locale leveranciers 3€ per band rekenen.
A-merk banden voor een lage prijs.

Daan Vorstenbosch

Goede kennis van product

Michel

Banden zijn netjes bezorgd . Prijs kwaliteit is heel goed . Ben zeer tevreden

Duidelijk en ze doen wat ze beloven. Bestelling,Betalen ,Leveren

Wat vond je het zwakste punt in onze webwinkel en zou je ons adviseren om aan te passen.

Geen gewoon netjes van A tot Zo geregeld

M.C.Jansen

Maken waar ze mee adverteren

N.V.T.

In een woord goed.

De aangeprezen ventieldopjes die werden aanbevolen bij de banden zijn niet toepasselijk voor de banden die ik had besteld vawege de bandendruk van 5 ato en meer!! De dopjes zijn voor banden met... De aangeprezen ventieldopjes die werden aanbevolen bij de banden zijn niet toepasselijk voor de banden die ik had besteld vawege de bandendruk van 5 ato en meer!! De dopjes zijn voor banden met een lagere druk. Dus heb ik ze terug gestuurd.

Marc

Scherpe prijzen, snelle levering en snel geholpen door het montage punt. Super tevreden!

Ruime keuze en snelle levering, ruime keuze uit montage punten.

Jacqueline

Goede nette service en snelle levering.

Erg fijn dat je de banden meteen bij je garage lang laten afleveren.

Bloeiman SMT

Fantastisch. Snel banden kunnen vergelijken en bestellen. Prijs/kwaliteit vond ik goed kloppen. Voor het eerst gedaan en als vrouw vond ik het makkelijk om banden te bestellen.

Service van het direct leveren bij de garage, fantastisch. Op de site vergelijken goeie info en makkelijk bestellen. Super.

Nvt

D van Leeuwen

Banden besteld
En ontzettend snel geleverd je word netjes op de hoogte gehouden en ontvangt een trackingcode om te zien wanneer het word geleverd

Martin

Duidelijke website. Bestelling werd binnen de beloofde periode geleverd.
Tevens kon het bezorgtraject prima gevolgd worden via de track-and-trace.

Prima verpakt en geleverd en banden met een recente DOTcode.

Geen.