Vond je het bestellen gemakkelijk?

Auto- en Motorrijschool Maas

Heb al enkele keren banden bij jullie gekocht.
Dat is telkens keurig naar wens verlopen !!

De service wanneer ik vragen had. Ook telefonisch netjes te woord gestaan.

Eric Velthuizen

Snel, vakkundig en goede service. En natuurlijk een goede prijs!

Scherpe prijs en snelle service.

Prijs op een na de goedkoopste.
Montagepunt dicht bij huis
Banden binnen 3 werkdagen geleverd
Montage wat later i.v.m. hoogtijdagen voor winterbandenwissel

Werkt snel en simpel, direct info over betaling en transport.

Wat vond je het zwakste punt in onze webwinkel en zou je ons adviseren om aan te passen.

Je moet even snappen dat je het afleverpunt (montagepunt) kiest tijdens de bestelling.

R van Dijk

Zeer snelle en goede aflevering

Goede website

Steven

Goede en snelle service.
Goede en snelle service.
De medewerker die ik aan de telefoon kreeg voor wat uitgebreide informatie, was uiterst beleefd en behulpzaam en die heeft toen met mij mee zitten denken, over welke band het beste zou zijn.

De kennis en de professionaliteit van de medewerker aan de telefoon die je echt een eerlijk advies op maat geeft.

After sales.
Een klant inderdaad vragen al dan niet telefonisch of via de mail als de bestelling goed is aangekomen en als het naar wens is geweest.

R Niessen

Eigenlijk geen woorden voor, ben erg tevreden.

Website overzichtelijk en levering ging zoals ze ook vermelden.

tjakko remmelts

Al meerdere malen als particulier banden besteld en dat ging prima. Via de optie zoek een garage ook nog een prima goedkoop adres voor montage gevonden.

Scherpste prijs en snelle levering.

nvt

vink

Zeer tevreden bijbestellen ging alles perfect en bezorging ook

alles wordt netjes aangegevrn

F van Baalen

Super deal! Het aangesloten bedrijf dat de banden erom heeft gelegd hadden ook verstand van zaken.
Ook zij waren zeer te spreken over de mooie banden.

Overzichtelijke site met duidelijke link naar de juiste banden.

Niet van toepassing.

Goede ervaring gehad met mijn eerste bestelling. Na wat gegoogle blijkt de prijsvechter de goedkoopste te zijn door de banden die ik besteld heb. Crossclimate 185x60xR15 Ik denk een hele goede... Goede ervaring gehad met mijn eerste bestelling. Na wat gegoogle blijkt de prijsvechter de goedkoopste te zijn door de banden die ik besteld heb. Crossclimate 185x60xR15 Ik denk een hele goede aanrader.

Prijs en levering