Vond je het bestellen gemakkelijk?

Stan

Nieuwe banden werden snel geleverd bij het montagepunt en dat voor een voordelige prijs. Banden hadden een productiedatum van slechts enkele weken geleden.

concurrerende prijs.

Robert

Prima! 1 van de goedkoopste en alles prima geregeld zowel op de site als mbt factuur en verzenden. Reageerde snel op mijn vraag. Dikke 10.

Zie hierboven.

Ron

Nvt

nvt

Wat vond je het zwakste punt in onze webwinkel en zou je ons adviseren om aan te passen.

mogelijkheid bieden van gunstige combinatie van velgen en banden

H Degger

Ze hebben mij zeer goed geholpen

Er wordt mee gedeacht aan oplossingen

?????

Vlotte levering, op moment van bestellen de goedkoopste aanbieder.

Duidelijke website

H. Christiaens

Zeer goede ervaring.
Website is eenvoudig en overzichtelijk en makkelijk te gebruiken
Afspraken worden nagekomen

Het bestellen van de banden is functioneel en efficiënt.
De aanvullende informatie over banden en velgen is zeer handig

Specifiek advies voor banden en of velgen op basis van kenteken van de auto is niet mogelijk maar zou wel handig zijn.

Elina de Krijger

Mijn 1e ervaring met dit bedrijf is zeker goed te noemen en voor herhaling vatbaar

Prijs en product

De webwinkel lijkt mij compleet, ik heb geen idee wat ik daaran nog zou moeten veranderen.

Bliekendaal

Het doet wat het beloofd nog voor een heel scherpe prijs.

de prijs , totale informatie en snelle levering

Stefan

Goede service, duidelijk en snel thuis geleverd. Top prijzen voor banden.

a f pot

Als zeer goed .ik was zeer laat op de side ,voor winterbanden maar ,ik krijg antwoord op de side van hoe of wat dat was zeer pretig

gelijk antwoord als je wat besteld of vraag niet wachten op antwoord

niets