Vond je het bestellen gemakkelijk?

Egbert Dijkshoorn

De goedkoopste met een veilig online winkele keurmerk: dan is de keuze makkelijk.
En supersnel geleverd!

De makkelijkste, de goedkoopste met veilig online winkelenkeurmerk, dus prima combinatie.

Harrie van Gaken

Ik hier reeds eerder banden besteld en ook nu weer een snelle en juiste aflevering van de door mij bestelde banden.

Snelle levering en bij telefonische navraag correct en behulpzaam geholpen.

Wat vond je het zwakste punt in onze webwinkel en zou je ons adviseren om aan te passen.

Geeb

Op internet een set winterbanden gezocht van het merk Continental. Uw bedrijf behoorde bij de laagste prijs aanbieders.
Twee bedrijven hadden een iets lagere prijs maar daar kon niet via Ideal...
Twee bedrijven hadden een iets lagere prijs maar daar kon niet via Ideal betaald worden, zij hadden geen Thuiswinkelwaarborg en vielen onder het Duitse recht. Daarom heb ik voor uw bedrijf gekozen.

Lage prijzen, Ideal betaling en Thuiswinkelwaarborg. Prima website met veel relevante informatie.

Geen.
Geen.
Tot slot ; de bezorging van DPD was heel slecht. Dinsdag besteld en vrijdag daarop zou geleverd worden, maar pakket werd 500 meter verder op de weg bij een totaal ander huisnummer op de oprit gedropt terwijl de bewoners daar niet thuis waren en ik ook geen bericht kreeg. Ik was op het afgesproken tijdstip van levering wel thuis. Daarna grootste moeite gehad pakket alsnog geleverd te krijgen, hetgeen na lang aandringen uiteindelijk op vrijdag een week later lukte. Knudde......

Reactie Autobanden Prijsvechter:

Geachte heer (naam bij ons bekend)
Wat betreft de levering. Het is ons onbekend wat DPD precies gedaan heeft, maar dat is inderdaad niet goed gegaan.
Gelukkig is het pakket wel weer terecht...
Geachte heer (naam bij ons bekend)
Gelukkig is het pakket wel weer terecht gekomen, maar door de flater van de DPD chauffeur, heeft de levering inderdaad veel te lang op zich laten wachten.
Wij betreuren de fout van DPD en bieden onze excuses aan voor het ongemak. Uiteraard zullen wij hierover ons beklag doen bij DPD.
Autobanden Prijsvechter

Dick Kool

Het is keurig

snelle levering

zou het niet weten

Hein

Prima prijs en goede levering

de prijs en ook het beantwoorden van mails is prima

geen idee

Yvon

Alles wat ze beloven maken ze waar! !!

J.a. de Wijs

Zeergoed binnen 2 werkdagen mijn banden geleverd en gemonteerd door de bandenbus

J.J.van den Akker

Positief, qua bestelprocedure en levering binnen de gestelde termijn.

zie hierboven

Van der Ploeg

Makkelijk uitzoeken. Snel geleverd en de juiste prijs.

Prijs, makkelijke site met juiste informatie.

Correct en tijdig aangeleverd

neen

Zoals gezegd de link met de velgen site, Is voor een buitenstaander niet te doen. Uiteindelijk heb ik de garage dus maar de velgen zelf laten bestellen; gemiste sale dus voor jullie.