Vond je het bestellen gemakkelijk?

Particulier

Uitstekend geholpen, vooral telefonisch advies gekregen, de meeste bedrijven zijn tegenwoordig niet meer telefonisch bereikbaar

Super snelle bezorging.

Wat vond je het zwakste punt in onze webwinkel en zou je ons adviseren om aan te passen.

Er zijn geen zwakke punten te noemen

Sander

Makkelijk besteld, traag geleverd

Makkelijk en goedkoop

Eerlijk aangeven vanuit waar de order verzonden wordt.

Beste Sander,
Bedankt voor uw review.
Graag gaan wij even in op de levertijd en het feit dat wij "eerlijk" moeten vermelden waar een artikel vandaan komt.
De normale levertijd...
Beste Sander,
Bedankt voor uw review.
De normale levertijd is 2-3 werkdagen. U heeft besteld op Vrijdag 1-9. Met 3 werkdagen levertijd (Ma-Di-Woe) moest er dus uiterlijk op Woensdag 06-09 geleverd worden. Dat is ook gebeurt en hebben we daarmee, keurig de gestelde levertijd gehaald.
Meer over levering vindt u op https://www.autobanden-prijsvechter.nl/info/alles-over-levering/
Wat betreft "eerlijk" aangeven waar een artikel vandaan komt. Lees hierover meer op : https://www.autobanden-prijsvechter.nl/info/afhalen-van-je-bestelling/
Ik denk dan ook dat we volledig transparant zijn geweest over de levertijd en vanwaar wij verzenden.
Uiteraard vinden we het jammer dat dit anders op u is overgekomen. Daarvoor onze excuses.
Hopelijk heeft u alsnog veel plezier van uw nieuwe banden.
Etienne van Autobanden Prijsvechter

Jc

Prima zoekmachine voor de juiste velg, makkelijk geleverd bij de monteur,TOP

Makkelijk en snel

Simon

Eerlijk is eerlijk, het ziet er allemaal prima uit en dat de Consumentengids ook achter deze website staat gaf me dan wel vertrouwen. Echter nadat ik de bestelling gedaan had werd het, behoudens de... Eerlijk is eerlijk, het ziet er allemaal prima uit en dat de Consumentengids ook achter deze website staat gaf me dan wel vertrouwen. Echter nadat ik de bestelling gedaan had werd het, behoudens de mail met daarin de bevestiging van de bestelling, angstaanjagend stil. Op dinsdagmiddag de bestelling gedaan in de nacht van woensdag op donderdag kreeg ik een mail dat de banden onderweg waren naar plaats van bestemming en ik zou een track&trace krijgen. Ik heb daarna niets meer ontvangen!
Maandagochtend maar eens contact opgenomen met desbetreffende garage, deze vertelde dat de banden binnen waren en dat ik de zaterdag erna langs kon komen om ze te laten monteren. Dus eind goed al goed.
Toch vind ik wel dat er meer communicatie had mogen plaatsvinden, je zit toch in onzekerheid want wel alles betaald en daarna geen idee hebben waar de banden zijn omdat een track&trace uit blijft geeft je toch een onbehaaglijk gevoel.

De prijs van de banden en de montage van de banden

Vreemd dat je 's nachts een email krijg dat de banden zijn verstuurd.
En geen track&trace mail ontvangen.

Beste Simon,
Bedankt voor uw uitgebreide review.
Beste Simon,
Bedankt voor uw uitgebreide review.
Wij hebben het nagekeken en het blijkt dat u inderdaad geen trackingcode heeft ontvangen. Dit komt soms voor, wanneer wij deze niet geautomatiseerd aangeleverd krijgen van 1 van onze leveranciers. Helaas hebben we nog geen systeem ( omdat we met veel leveranciers werken) die een melding afgeeft, dat we een trackingcode missen. Vandaar dat wij ook in de verzendmail aangeven, dat wanneer u de trackingcode niet heeft gehad, u deze alsnog kan opvragen via de mail.
Uiteraard wel onze excuses dat u het nummer niet heeft ontvangen. Uiteraard wilden we u geen onbehaaglijk gevoel geven.
Wij wensen u desondanks toch veel plezier van de nieuwe banden.
Etienne ( Team Autobanden Prijsvechter )

M.Kardol

Alles volgens afspraak geregeld.

Duidelijke uitleg!

Niets.

Ddd

Prima. Zoals verwacht goedkoop en snel

Ruud

Makkelijk inkopen en advies met kleine prijzen. Bedankt!

Ik kon geen ventieltjes vinden

Vancrayelynghe

Na 1 week nog geen track and trace code ontvangen. Op mijn mail met daarin de vraag waar de code bleef kreeg ik een vrij kort antwoord dat de code al was verstuurd. Ik heb de code nooit ergens... Na 1 week nog geen track and trace code ontvangen. Op mijn mail met daarin de vraag waar de code bleef kreeg ik een vrij kort antwoord dat de code al was verstuurd. Ik heb de code nooit ergens gevonden, ook niet in spam etc.
Volgens de site neemt het montage bedrijf contact op en is dit vaak binnen 2 dagen, maar ook hier heb ik ruim anderhalve week op gewacht. Volgens het montage bedrijf kwam dit door de communicatie vanuit prijsvechter.

Snelle reactie op mail met vraag.

Beste heer Vancrayelynghe
Bedankt voor uw review.
Wat betreft de trackingcodes, dit zullen wij nogmaals bekijken. Ons systeem geeft aan deze te hebben verzonden.
Wat betreft het...
Beste heer Vancrayelynghe
Bedankt voor uw review.
Wat betreft het montagepunt, is het onmogelijk, dat zij geen mail van ons hebben ontvangen, met het verzoek om u te bellen na binnenkomst. Deze mail is gekoppeld aan ons verzendsysteem en gaat er geautomatiseerd uit. Dit systeem werkt al 16 jaar perfect. Wij denken dan ook dat het montagepunt er ( wellicht in de drukte) overheen heeft gekeken.
Uiteraard hebben wij hen verzocht dit in de gaten te houden.
Onze excuses voor het ongemak.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop.
Met vriendelijke groet. Daniël (Team Autobanden Prijsvechter)

Job.stigter

Netjes en snel geholpen door autobandenprijsvechter.nl Goed op de hoogte gehouden via de mail na het kopen van 4 banden. Bij de montage (bij de door mij gekozen garage) wel 10 euro verwijdering... Netjes en snel geholpen door autobandenprijsvechter.nl Goed op de hoogte gehouden via de mail na het kopen van 4 banden. Bij de montage (bij de door mij gekozen garage) wel 10 euro verwijdering kosten moeten betalen, zelfs nadat ik de bon overlegde waarop vermeld staat dat die al betaald zijn door autobandenprijsvechter.nl Verder is alles goed verlopen en is deze banden site een aanrader.

Werken duidelijk, met korte lijntjes, via mail, tegen concurrerende prijzen.

Beste Job,
Bedankt voor uw leuke review.
Beste Job,
Bedankt voor uw leuke review.
Minder leuk natuurlijk dat uw eigen garage nogmaals verwijderingsbijdrage heeft gerekend en dan nog meer dan de werkelijke prijs.(2.06 euro)
Helaas kunnen we hierin niet voor u bemiddelen, maar wij gaan dit wel melden bij de BEM, de vanuit de regering uitvoerende instantie. Mocht hier nog vervolg op komen, dan hoort u van ons.
Met vriendelijke groet, Etienne van Autobanden Prijsvechter

R.

Goede prijzen en snelle levering....Top!