Vond je het bestellen gemakkelijk?

Richard

Super gelopen, duidelijk website.
Na online bestellen de volgende dag geleverd.

Cjab van Dal

Bertus Vd kloostet

Snelle. Levering , top banden. Goede prijzen

Wat perfect iskun je niet verbeteren

Michael Delanghe

Super vriendelijk bedrijf en een super vlugge levering met een feestdag er tussen was mijn bestelling er al na 3 dagen in 1 woord top in België vind amper zulke service ????????

Zo verder doen ????

Brigitte

Snel, makkelijk en goed

Roedavkay

Snelle levering, ruime keus aan banden, voor iedere portemonnee. Duidelijke site en prima mailing qua levering. Klantvriendelijkheid van de DPD kan beter. Die was bij de buren gaan klagen dat we er... Snelle levering, ruime keus aan banden, voor iedere portemonnee. Duidelijke site en prima mailing qua levering. Klantvriendelijkheid van de DPD kan beter. Die was bij de buren gaan klagen dat we er niet waren. Tip is om een richttijd qua levering te hebben.

Tijdstip levering in track and trace

NESEN

Heb voor de eerste maal een bestelling gedaan voor 4 Banden en heb 4 PLUSPUNTEN VAN LOF TE MELDEN
4.Een zeer Goede...
3.Klantvriendelijk
4.Een zeer Goede Aanrader is een voorbeeld voor andere Bedrijven, zo moesten er meer van zijn ++++

jos van Berkel

Snel en makkelijk en voor een goede prijs, ik ben er heel tevreden over

een vlotte levering en de goede prijs