Vond je het bestellen gemakkelijk?

Henk van Veen

Een bedrijf waar het prettig zaken is doen, goede service, lage prijzen, goede communicatie en ruim aanbod.

Nee, zeer tevreden.

Reactie Autobanden Prijsvechter:

Geachte heer van Veen,
Bedankt voor uw reactie.
Wat betreft de prijzen van montagepunten:
Geachte heer van Veen,
Bedankt voor uw reactie.
Wat betreft de prijzen van montagepunten:
Wij doen er alles aan om deze up to date te houden. Echter kunnen wij niet voorkomen dat een montagepunt "vergeet" een eventuele prijsverhoging aan ons door te geven.
De montagepunten zijn verplicht zich te houden aan de montageprijs die bij ons wordt weergegeven. Dit geven wij ook aan in de "aanmeldingsmail montageopdracht" richting de montagebedrijven, welke telkens per nieuwe klant wordt verzonden.
Het montagepunt is dan ook zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van nieuwe montageprijzen. Indien zij dit niet doen, moeten zij monteren voor de prijs welke op onze site wordt vermeld.
Mocht een montagepunt zich niet houden aan de montageprijzen, dan willen wij dat graag weten, zodat we actie kunnen ondernemen.
Wij staan dan ook garant voor juiste montageprijzen en zullen dan het montagepunt verzoeken het verschil terug te betalen.
Indien zij dit niet doen, dan doen wij dit.
Etienne Persijn
Autobanden Prijsvechter

van delooij

Duidelijke site en goede prijs / kwaliteit verhouding + snelle levering.

duidelijkheid

xxxxxxxxxxxxxx

Danique

Prima!

Ik wilde achteraf betalen, dit lukte niet ondanks dat ik alle gegevens correct ingevuld had en ook geen bkr notitie heb. Zorg dat dit gewoon altijd kan.

Heerlijk dat even bestelling zo vlot geregeld wordt.

Alles prima zoals een klant het graag wil: snel, servicegericht en transparant

H, Oostra

Evenals de vorige keer: prima!

Keurige aflevering

Uitstekende ervaring.

Zeer snelle levering, binnen 24h

Duidelijke website, veel producten, goede prijzen en een grote keuze uit montagepunten.

Kan ik niet bedenken.

Patrick