Vond je het bestellen gemakkelijk?

Peter Vernooy

Zeer goede en snelle service

Goede invo van de producten

AmazingFlowers Amsterdam

Goed telefonisch advies afgestemd op mijn specifieke wensen, prima prijs en snelle levering. Banden daarna vlot gemonteerd door deelnemend bedrijf. Kortom uitstekende gepresteerd en zeker een... Goed telefonisch advies afgestemd op mijn specifieke wensen, prima prijs en snelle levering. Banden daarna vlot gemonteerd door deelnemend bedrijf. Kortom uitstekende gepresteerd en zeker een aanrader, volgende keer koop ik zeker weer banden bioj de Autobanden Prijsvechter!

Simon Weeda

Perfect. Super geregeld en snel bezorgd

Makkelijk gevonden en scherpe prijzen

EJ banden doet wat het beloofd.

Reactie Autobanden Prijsvechter:

Geachte heer / mevrouw.
Bedankt voor uw feedback.
De factuur zit automatisch ingesloten in de 1e mail "de gegevens van uw bestelling" als PDF bijlage.
Ook in de mail " uw...
Geachte heer / mevrouw.
Bedankt voor uw feedback.
Ook in de mail " uw bestelling is verzonden" zit deze PDF factuur nogmaals ingesloten.
Daarnaast is deze downloadbaar via uw account.
Het kan echter zijn dat een PDF bijlage in onze mail geblokkeerd is door een "strenge" virusscanner.
Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd.
Met vriendelijke groet.
Daniël van der Hoek.
Autobanden Prijsvechter

Duidelijk

Hele duidelijke website

nee

Geurden

Uitstekende prijs en een snelle levering.

Paul Busé

Mijn ervaringen met het bedrijf zijn redelijk goed. Je moet goed oppassen met de levertijd. Ik vergelijk altijd met andere bandensites daarbij komt EJ banden niet altijd als laagste uit de bus en... Mijn ervaringen met het bedrijf zijn redelijk goed. Je moet goed oppassen met de levertijd. Ik vergelijk altijd met andere bandensites daarbij komt EJ banden niet altijd als laagste uit de bus en ook het assortiment geeft ook niet altijd veel keus.

TH de Gooij

Prima ervaren. Ging even mis met iDeal, maar deze kon ik herstarten via een link in de bevestigingsmail. Daarna werkte het prima.