Vond je het bestellen gemakkelijk?

oonk

Heb 1 bestelling gedaan en die is perfect verlopen

Samwise

Ik heb 2 banden gekocht

dat je makkelijk kunt kiezen uit montagepunten

Frouk

Goedkoop, snelle levering en goede service! Ook de montage bij een mongagepunt in de buurt was helemaal goed! Een aanrader! Het was alleen niet helemaal duidelijk dat de banden en velgen... Goedkoop, snelle levering en goede service! Ook de montage bij een mongagepunt in de buurt was helemaal goed! Een aanrader! Het was alleen niet helemaal duidelijk dat de banden en velgen tegelijkertijd geleverd waren. (In de mail stond dat dit los van elkaar geleverd zou worden maar uiteindelijk bleek dit wel gezamenlijk geleverd te zijn.)

Verloop van de order kon wel iets beter. Ik wist nu niet of de velgen en banden tegelijkertijd geleverd zouden worden. Zou handig zijn als de velgen ook getagd zouden kunnen worden zodat je ook deze... Verloop van de order kon wel iets beter. Ik wist nu niet of de velgen en banden tegelijkertijd geleverd zouden worden. Zou handig zijn als de velgen ook getagd zouden kunnen worden zodat je ook deze bestelling kunt volgen.

Adil eloussari

Als ik mijn banden nog een keer krijg dan kan ik het misschien nog beoordelen.

Banden sneller leveren want ik heb ze na 2 weken nog niet

Reactie Autobanden Prijsvechter:

Geachte heer,
Zoals u weet hebben wij speciaal voor u de banden besteld in Spanje via een alternatieve leverancier.
Helaas doordat er 2 transporteurs (1 Spaanse en 1 Nederlandse) aan te pas...
Geachte heer,
Helaas doordat er 2 transporteurs (1 Spaanse en 1 Nederlandse) aan te pas moesten komen, welke blijkbaar niet aan elkaar de juiste adresinformatie doorgaven, is er inderdaad vertraging in de levering ontstaan.
Hiervan hebben wij u op de meerdere keren op de hoogte gesteld. Zover ons nu bekend is, worden de banden vandaag geleverd.
Onze excuses voor de vertraging. Helaas was deze buiten onze macht.
Echter hebben wij alles gedaan om dit keurig op te lossen.
Wij betreuren dan ook de beoordeling die u ons gaf.
Autobanden Prijsvechter

Breed assortiment, scherpe prijzen, vlotte levering.

Supper,ging snel besteld volgende dag ontvangen..

Duidelijke informatie over banden..

Alexander Tools

Goed zo! zo blijven doorgaan.

Duidelijke website met snelle levering

Zeer snelle levering van velgen en banden!

Hjpetter

Ervaring er positief, snelle levering.

Zover mijn ervaring was het goed te vinden