Vond je het bestellen gemakkelijk?

Robin

Kan niet anders zeggen als helemaal perfect. Makkelijke overzichtelijke website. Juiste hoeveelheid informatie bij de banden, mooie prijzen en supersnel in huis. Ene dag besteld de volgende dag al... Kan niet anders zeggen als helemaal perfect. Makkelijke overzichtelijke website. Juiste hoeveelheid informatie bij de banden, mooie prijzen en supersnel in huis. Ene dag besteld de volgende dag al netjes geleverd!

Ga zo door!

BertBeer

Dit was de tweede maal dat ik banden en velgen bestel en alles is ook nu weer super snel en keurig uitgevoerd.
Van bestelling tot levering bij het montage punt binnen 3 dagen.
Werd...
Van bestelling tot levering bij het montage punt binnen 3 dagen.
Werd keurig van de verzending op de hoogte gehouden.
Top !

R. Wierstra

Geweldige service. Banden goedverpakt. Nog sneller geleverd dan vermeld op de site. Echt in 1 dag waren de banden daar. Heb veel prijzen vergeleken en autobanden prijsvechter is echt de goedkoopste... Geweldige service. Banden goedverpakt. Nog sneller geleverd dan vermeld op de site. Echt in 1 dag waren de banden daar. Heb veel prijzen vergeleken en autobanden prijsvechter is echt de goedkoopste en dan ook nog zo een afhandeling. Wat wil je dan nog meer. In februari ga ik zeker me zomerbanden bij jullie bestellen.

Zou niet weten. Alles ging al beter dan verwacht

Geheel tevreden. Geen op of aanmerkingen

Prima, Gewoon zoals het hoort, snel en vakkundig

ruime keus

Makkelijk om te bestellen en mijn banden zijn goed bezorgd! Top!

Henk Moelee

Snelle levering en goede prijzen

W. de Jong

Top en snel!

Het verstuur / logistiek proces was niet helemaal duidelijk.

Wolters

Goede service kon de banden die ik zocht niet vinden maar na een belletje zijn ze via via uit Duitsland besteld en gekomen super met 3 dagen had ik ze thuis

Er wordt moeite gedaan om de klant tevreden te stellen kan ik waarderen

Bartelds

Goedkoop, snel en overzichtelijke website

24 levering nastreven