Vond je het bestellen gemakkelijk?

Prima voor elkaar! Er wordt geleverd volgens afspraak en zo hoort het.

Er zijn veel vergelijkingen beschikbaar op internet welke ook op uw site vermeld kunnen worden als extra service. Als leek zie je anders door alle bomen het bos niet meer en is de kans op verlaten... Er zijn veel vergelijkingen beschikbaar op internet welke ook op uw site vermeld kunnen worden als extra service. Als leek zie je anders door alle bomen het bos niet meer en is de kans op verlaten van de site groter.

Reactie Autobanden Prijsvechter:

Geachte klant.
Hartelijk dank voor uw feedback betreffende het verbeteren van onze webwinkel. Wij gaan de door u aangegeven punten zeker meenemen in de eerst komende update.
Nogmaals onze...
Nogmaals onze dank
Autobanden Prijsvechter

Elja

Snelle en correcte afhandeling. Top!

Snelle levering, voordelige prijzen en achteraf kunnen betalen.

Andre

Goede bedrijf, zeker prijs vechter

Track&trace op tijd

MW

Goede service, duidelijke communicatie en correcte afhandeling.

Copie van Factuur ook naar montagepunt sturen, zodat deze het bewijs hebben van de reeds betaalde verwijderingsbijdrage voor de af te voeren banden.

Reactie Autobanden Prijsvechter:

Geachte klant.
Hartelijk dank voor uw Feedback.
Geachte klant.
Hartelijk dank voor uw Feedback.
Het montagepunt krijgt per email een aanmelding met alle benodigde gegevens en een overzicht van de door onze klant betaalde verwijderingsbijdrage.
Dit is de wettelijk eis, welke wordt gesteld door de BEM, de controlerende partij van de Nederlandse overheid aan de autobanden internetwinkels.
Door deze aanmelding te bewaren, voldoet de garagehouder aan de wettelijk gestelde eisen en kan hij bewijzen dat er voor de afgegeven banden verwijderingsbijdrage is betaald.
Wij en de montagepunten werken samen conform de gestelde eisen, waardoor u uw banden gratis kan achterlaten en het montagepunt de banden gratis door een inzamelaar kan laten afhalen.
Hopende het e.e.a te hebben verduidelijkt.
D.Walda
Team Autobanden Prijsvechter

was niet duidelijk aangegeven of de banden met velgbescherming werden geleverd. Wat overigens wel gebeurde.

Het was super

Kan niet beter

OpenView Group Limburg

AANRADER

Vast blijven houden!

el Boumeshouli

Banden gekocht

Jammer dat je adres niet kan wijzigen, maar wel logisch als het zo snel geleverd word!

J.Netz

Dit was de eerste keer, maar niet de laatste keer.
Zeer snelle levering,

R.L. Thenu

Het is de eerste keer dat ik bij dit bedrijf banden besteld hebt, en het is mij heel goed bevallen. Bestelling werd correct bevestigd, en na betaling bevestigd en de banden direct verzonden. Op de... Het is de eerste keer dat ik bij dit bedrijf banden besteld hebt, en het is mij heel goed bevallen. Bestelling werd correct bevestigd, en na betaling bevestigd en de banden direct verzonden. Op de afgesproken dag zijn de banden bij het montagepunt afgeleverd.

Duidelijke informatie, en het nakomen van belofte!