Erg tevreden.
goed
Wat vond je het zwakste punt in onze webwinkel en zou je ons adviseren om aan te passen.
nee
Zeer goed, ook de prijs
Zoals verwacht
Was even wachten wanneer de banden zouden worden geleverd door de koerier.
Je hebt de banden snel binnen en het is een stuk goedkoper.
Geen zwakste punten
heb ik niet
Goede prijs en afhandeling
Goede prijs
Verzending met DPD
Slecht, sturen demobanden op voor de prijs van nieuwe. Foutje kan gebeuren, maar de manier waarop ik aangesproken werd slaat alles. Klanttevredenheid staat hier laag op de ladder.
De manier waarop je bij een vergissing van Autobanden Prijsvechter wordt aangesproken. Centen in de tas, klant aan het gas!
Reactie Autobanden Prijsvechter:
Beste Eric. Jammer dat u vindt, dat u niet netjes bent behandelt. We snappen dat u dat vindt, aangezien u niet kreeg waarop u hoopte. Namelijk een fikse korting.
U kocht nieuwe banden bij ons....