Goede service, goede voorlichting, makkelijk en goedkoop
nee
Elwin
Prima! Ik heb nu voor de tweede maal banden besteld en dat is iedere keer prima gegaan. Ze zijn goed benaderbaar en geven snel antwoord op je vragen.
Zeer fijn bedrijf om banden te bestellen, goede service
Informatiemails zijn top, probeer het alleen te bundelen in 1 mail ipv 3 of 4 separate mails.
Van der Duin
Snel, duidelijk, zonder poespas en goede, persoonlijke en professionele "helpdesk" (was mijn eerste koop via EJ dus even gebeld voor betaling, ter verificatie. Na enkele seconden alle gegevens...Snel, duidelijk, zonder poespas en goede, persoonlijke en professionele "helpdesk" (was mijn eerste koop via EJ dus even gebeld voor betaling, ter verificatie. Na enkele seconden alle gegevens correct teruggekoppeld) . En exact de juiste banden en vooral ook nieuwe banden (na enkele jaren ongebruikt wordt prestatie aanzienlijk minder, af te lezen via code in kleine vakje aan zijkant band). Kortom: Prettige ervaring.
Tip: Precies zo houden als het is.
Eddy
Uitstekend verlopen
Dick K.
Duidelijk overzicht op de site, prijstechnisch goed. Geheel op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling