Vond je het bestellen gemakkelijk?

X

Rommelig

Prijs

Wat vond je het zwakste punt in onze webwinkel en zou je ons adviseren om aan te passen.

Ik had een montage punt uitgekozen die op jullie eigen website stond. Vervolgens hoor ik dat jullie hier niets naar toe willen sturen. Daarna weer een andere moeten uitzoeken. Uiteindelijk toch naar... Ik had een montage punt uitgekozen die op jullie eigen website stond. Vervolgens hoor ik dat jullie hier niets naar toe willen sturen. Daarna weer een andere moeten uitzoeken. Uiteindelijk toch naar het eerste punt gestuurd. Beetje ingewikkeld en onnodig stressvol

M. Mohamed

Voor de tweede keer koop ik banden van dit bedrijf, en de specificaties en afhandeling gaan naar de beste Ik raad iedereen die banden wil kopen aan om naar dit bedrijf te gaan

Alles wat ze hebben zijn uitstekende punten

J de Jonge

Duidelijke informatie en afspraak

Prijs

Nvt

Marjon

Ruime keus, snel geleverd.

Goede omschrijving op website

R de Visser

Snelle levering,alleen aangesloten montagepunt bestond niet meer

snelle levering en goedkoop

aangesloten montagepunten upgraden om de zoveel tijd

A.J. Rooijakkers

Ruim aanbod, scherpe prijzen

Nvt

Edwin

Tel. Niet bereikbaar

M.J.Sommers

Prima bedrijf

korting

Als je afgerekend heb per bank, ook graag snel een bevestiging sturen van de betaling via mail.

Jan Dijkslag

Net en goed !!

Alert, checken juistheid bestelling

Robert

Zeer goed

wat je besteld ook krijgt.