Vond je het bestellen gemakkelijk?

J.A. Nieuwenhuis

Uitstekende service in de vorm van e-mail contacten. Alles klopte!!

Heb ik niet kunnen ontdekken.

Jopper

Positief

Prima site, snelle levering.

Pino

Goede snelle service

Zeer snelle levering, en dat voor de goedkoopste banden op het internet te vinden. Weet zeker dat ik in de toekomst vaker gebryik zal maken van hun uitstekende dienst

vooral doorgaan zo

Stalen velg

Stalen velgen besteld bij dit bedrijf, deze laten afleveren bij een montagepunt in de buurt. De velgen kwamen beschadigd uit de doos en leken gebruikt. Geprobeerd om contact te krijgen met het... Stalen velgen besteld bij dit bedrijf, deze laten afleveren bij een montagepunt in de buurt. De velgen kwamen beschadigd uit de doos en leken gebruikt. Geprobeerd om contact te krijgen met het bedrijf. Telefonisch absoluut onbereikbaar!! De telefoon werd gedurende een aantal dagen gewoon niet opgenomen. In overleg met het montagepunt besloten om de velgen toch te gebruiken, aangezien er geen andere optie was. De service van het montagepunt was uitstekend. Ze waren erg meedenkend en klantvriendelijk. Het bedrijf EJ kan ik echter niet aanbevelen.

Telefonisch bereikbaar zijn;
goede klachtenafhandeling

Reactie Autobanden Prijsvechter:

Geachte heer
Wij verzenden absoluut geen gebruikte producten en leveren alleen nieuwe producten.
Het is echter mogelijk bij stalen velgen, dat deze beschadigd zijn geleverd.
Wij...
Geachte heer
Het is echter mogelijk bij stalen velgen, dat deze beschadigd zijn geleverd.
Wij verzenden via Koeriersdiensten. Wellicht hebben zij de doos laten vallen en zijn daardoor de velgen beschadigd geraakt.
Indien dit het geval is en u dit gemeld had voor de montage, dan hadden wij nieuwe laten verzenden.
Dat wij in deze periode moeilijk bereikbaar zijn geweest telefonisch is goed mogelijk.
In de winterbandenperiode komt er ca 20x zoveel telefoonverkeer binnen dan normaliter.
U had dan ook een e-mail kunnen sturen en dan was deze binnen enkele uren in behandeling genomen en was de klacht keurig opgelost.
Wij excuseren ons voor het ongemak.
EJ Banden Nederland

prima

Joop

Goede site en snelle levering

Info over verloop order kan beter. Bij eerste (snelle) levering werd niet alles geleverd. Er zat geen informatie (pakbon?) bij de levering waaruit dit bleek. De volgende dag werd de rest geleverd.... Info over verloop order kan beter. Bij eerste (snelle) levering werd niet alles geleverd. Er zat geen informatie (pakbon?) bij de levering waaruit dit bleek. De volgende dag werd de rest geleverd. Ook hier geen info dat alles nu was geleverd.

bakker

goed