Vond je het bestellen gemakkelijk?

Victor

Goed!

Uitleg op de site wanneer welke band te nemen. Evenals wanneer te kiezen voor een a of b merk. Uiteraard is de keuze voor de koper, maar die kan wel daarbij geholpen worden.

dollenkamp

Ik bestel online (prive) banden. de laatste keer ging dit min of meer omdat ik niet goed oplette mis, nl de banden die besteld had waren te smal voor de velg. misschien kun je als extra vraag de... Ik bestel online (prive) banden. de laatste keer ging dit min of meer omdat ik niet goed oplette mis, nl de banden die besteld had waren te smal voor de velg. misschien kun je als extra vraag de velgbreedte noemen.

vragen naar de breedte van de velg.

P. Hoen

De prijs is goed de levering is slecht geregeld

Is telefonisch onbereikbaar. Als je het afleveradres opgeeft voor je bestelling en het wordt niet afgeleverd, wordt er tot 3 keer toe gevraagd of je het juiste adres hebt opgegeven.

Ruyssenaars

Prima.

De afbeelding van de velg was anders. Er we een velg met 5 of 6 gaten getoond. De juiste velg (met 4 gaten) werd geleverd. Ik verkeerde dus in de veronderstelling dat ik een compatibel velg zou... De afbeelding van de velg was anders. Er we een velg met 5 of 6 gaten getoond. De juiste velg (met 4 gaten) werd geleverd. Ik verkeerde dus in de veronderstelling dat ik een compatibel velg zou krijgen die op meerdere merken zou passen. Maar ik kreeg dus de juiste velg.

jan.brinkman

Een goede afspraak en die word ook nageleefd

Op de bekende merken grijp ik wel vaak mis oa
michelin en vredestein winterbanden en kunnen ze wel bestellen maar zijn dan ook wel 5 euro per band duurder dan de andere sites

Egbert Peeters

Niet alleen verrassend snelle levering van mijn banden, maar ook het gevraagde advies over maten van banden en velgen kwam snel en was zeer behulpzaam.

Het lijkt, ik kan dat niet echt zien, of de gesuggereerde banden/velgen overeenkomen met wat er beschikbaar is. Sterk punt kan zijn om juist informatie over alles te geven. Die klant (ik in ieder... Het lijkt, ik kan dat niet echt zien, of de gesuggereerde banden/velgen overeenkomen met wat er beschikbaar is. Sterk punt kan zijn om juist informatie over alles te geven. Die klant (ik in ieder geval) komt toch wel terug als ie vindt dat hij goed geadviseerd wordt.
De goede maat vinden als je zowel velg als band nodig hebt, vond ik niet eenvoudig.

kirchner

Ben geheel tevreden. Vooral over de prijs van de banden

Stef

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

GF

Ik heb bij ejbanden 4 x winterbanden en 4 x nieuwe stalen velgen voor mijn auto.
Prima prijs en snelle levering.
Dus niks anders dan een zeer positieve ervaring

Prima prijs en snelle levering.
Dus niks anders dan een zeer positieve ervaring

hans steinhart

Banden en velgen worden niet gelijk geleverd

Ik had banden en velgen besteld, maar die worden niet gelijkertijd geleverd. Het montage bedrijf weet niet dat er ook velgen volgen en maakt afspraak voor banden monteren zonder dat de velgen er... Ik had banden en velgen besteld, maar die worden niet gelijkertijd geleverd. Het montage bedrijf weet niet dat er ook velgen volgen en maakt afspraak voor banden monteren zonder dat de velgen er zijn. Tijd en geld verlies voor mij en de montage. Dat moet u beter kunnen regelen