Vond je het bestellen gemakkelijk?

strien

Levering en prijs

Wat vond je het zwakste punt in onze webwinkel en zou je ons adviseren om aan te passen.

Duitse e mail en dat je niet kan aangeven dat de banden bv achter de schuur of in bij gebouw gelegd kunnen worden

Arnold

Betrouwbaar goed bedrijf

Coulant en professionele mensen .

Jac

Kees Broos

Snelle service

Th.Janssen

(Bewerkt)

Voor de tweede keer banden besteld geen problemen ik wist niet dat montage punt mij direct moest informeren

Prijs

The barbershop Geldrop

Top en eerlijk bedrijf

Top kwaliteit

Als iemand belt !! Graag terug bellen of toch opnemen .

A.Walker

(Bewerkt)

Telefoon contact niet mogelijk!! (ik dacht dat ik met de verkeerde bedrijf in zee was gegaan). De levering duurt te lang zonder enige tegen bericht (zelf contact moeten opnemen).
Uiteindelijk toch goed gekomen, gelukig!

Mooi producten

Geen telefonisch contact!
Geen bericht hoe en waneer!

W mauriks

In maart 2 achterbanden besteld, nu 1 week geleden 2 dezelfde banden voor besteld…. Maar nu 70 euro duurder??????

Reactie Autobanden Prijsvechter:

Beste heer Mauriks.
Dat is inderdaad wel een behoorlijk verschil. Overigens was de vorige bestelling op 12-07-21, zo`n 15 maanden geleden. Maar dan nog.
In de afgelopen tijd is er veel...
Beste heer Mauriks.
In de afgelopen tijd is er veel duurder geworden. Inflatie is zo`n 17% en daar komt dan nog 21 % BTW bovenop. De verkoopprijzen worden door de Europese markten bepaald, Helaas hebben wij hier geen enkele invloed op.
Mocht u nog meer vragen hebben, stuur ons dan even een e-mail op info@autobanden-prijsvechter.nl.
Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd,
Etienne Persijn
Autobanden Prijsvechter