Vond je het bestellen gemakkelijk?

Snel versturen

Ik ben te vreden

Wat vond je het zwakste punt in onze webwinkel en zou je ons adviseren om aan te passen.

Geen zwakste pun

Padda tax

Ja

Heel goed

R.G Smid

Ik heb weinig ervaring met u bedrijf , maar ben zeer goed geholpen
en snelle aflevering , Klasse zijn de

goede uitleg en bediening op de computer .

ik zou het niet weten

j hillebrand

Al 2x banden besteld.zeer tevreden

prijs . snelle levering

ik heb geen zwakke punten kunnen vaststellen

R.van Olst

Goede service .Levering ging niet binnen aangegeven tijd.Prijsvechter heeft alle moeite gedaan bij DPD om,als was het een paar dagen later, de zaak in orde te maken. Petje af voor alle gedane moeite.

De hele goede service.Prima prijs en kwaliteit voor goede prijs.

De levering via DPD. en dat ik na de Ideal betaling steeds een link moest aanklikken voor betaling .Dit terwijl dat prijsvechter de betalingsbevestiging al binnen had. Is weer ruimschoots... De levering via DPD. en dat ik na de Ideal betaling steeds een link moest aanklikken voor betaling .Dit terwijl dat prijsvechter de betalingsbevestiging al binnen had. Is weer ruimschoots goedgemaakt door hulp bij levering DPD.

voortman

Perfect

duidelijk

Peter Bot

Top geregeld en voor veruit de scherpste prijs

Laagst vindbare prijs en goed geregeld

Hooguit nog meer merken en typen banden kunnen vergelijken

Wouter

Helemaal top. Eenvoudig bestellen en snel geleverd. Banden zijn van recente datum (DOT code).

Badloe

Perfect, volgens afspraak gehandeld.

Niets

Peter.

Goed. Heb al meerdere keren banden besteld en nooit teleurgesteld geweest.

Nette en snelle levering.

Nog niet gevonden. Ben benieuwd naar de kwaliteit van de banden en hoop dat ze goed werken.