Vriendelijk personeel maar soms moeilijk bereikbaar. Ik moest met de auto naar het buitenland maar helaas was er geen groene kaart aanwezig.

Vriendelijke medewerkers, herstel duurt wel lang.

Prima, snel en klantvriendelijk

Goed. Alleen vindt ik dat de communicatie / terugkoppeling mbt de reparatie beter kan. Je krijgt een link doorgestuurd waarop je het reparatie proces ziet. Alleen is deze niet actueel. Op de laatste... Goed. Alleen vindt ik dat de communicatie / terugkoppeling mbt de reparatie beter kan. Je krijgt een link doorgestuurd waarop je het reparatie proces ziet. Alleen is deze niet actueel. Op de laatste dag moest ik contact opnemen hoever met de reparatie voor staat. Ik kreeg te horen dat de reparatie vanwege een storing nog niet was uitgevoerd. Ik had graag hiervan eerder een berichtje willen ontvangen. Ik zie graag dat je middels foto’s op de hoogte wordt gehouden van de reparatie of van de vervangen onderdelen.

De schade is prima en snel gerepareerd maar ik was niet tevreden over de vervangende auto (zowel binnen als buiten niet schoongemaakt en niet dezelfde klasse of 1 lager).

Niet super positief helaas. Afspraak inplannen verliep prima, maar het schadeherstel duurde langer dan in eerste instantie was toegezegd en daar werden we niet van op de hoogte gesteld. Daarnaast... Niet super positief helaas. Afspraak inplannen verliep prima, maar het schadeherstel duurde langer dan in eerste instantie was toegezegd en daar werden we niet van op de hoogte gesteld. Daarnaast bleek de helft van de schade over het hoofd gezien te zijn. De schade die wel gerepareerd was, is niet fatsoenlijk gerepareerd: er is een gleuf ontstaan tussen twee panelen. Wel is de auto keurig schoon afgeleverd.

Op tijd, perfect hersteld en weer als nieuw.

Prima ervaring wel vreemd dat we 3 dagen hebben afgesproken voor de reparatie en dat ik op de 4e dag moet bellen en de auto zelf moest komen ophalen gezien ik deze in de middag nodig had.

Goede en adequate service.