Zeer ontevreden! Ik moet constant zelf achter alles aan, we zijn inmiddels bijna 4 weken verder en de auto is nog niet herstelt als voor de inbraak. Er waren meerdere problemen niet...Zeer ontevreden! Ik moet constant zelf achter alles aan, we zijn inmiddels bijna 4 weken verder en de auto is nog niet herstelt als voor de inbraak. Er waren meerdere problemen niet opgemerkt, omdat er onder andere geen kleine testrit is gedaan. Vervolgens worden de problemen op garantie geschoven, terwijl de auto voor de inbraak 100% in orde was. Alles duurt maar en duurt maar, en ik moet nu voor de derde keer terug naar de schadeservice. En dan dacht ik nog, ik breng hem naar de dealer zelf, daar zal de service beter zijn dan elders. Zeer teleurstellend
Correcte service
Vriendelijk personeel. Ik ben alleen niet helemaal tevreden over de afhandeling van de schade.ik heb mijn auto al een week terug, maar niet de gehele schade is afgedaan. Inzouten de volgende dag...Vriendelijk personeel. Ik ben alleen niet helemaal tevreden over de afhandeling van de schade.ik heb mijn auto al een week terug, maar niet de gehele schade is afgedaan. Inzouten de volgende dag teruggebeld worden, maar dat is nog steeds niet gebeurt. Ik heb daarom zelf al twee keer contact opgenomen maar nog steeds geen reactie. Ook is mijn onderhoudsboekje weg. Ze zouden dat gelijk navragen en mij daarover terug bellen, maar ook op dat telefoontje zit ik nog te wachten.
Klantvriendelijk je wordt snel geholpen alles is duidelijk er wordt een @ gestuurd hoe en wat perfect
De ervaring is goed snel geholpen; Ook al was het aanvankelijk wel een beetje vreemd dat bij vervanging bumper geen rekening was gehouden met uitklapbare trekhaak (uitsparing). Ik zelf had het ook...De ervaring is goed snel geholpen; Ook al was het aanvankelijk wel een beetje vreemd dat bij vervanging bumper geen rekening was gehouden met uitklapbare trekhaak (uitsparing). Ik zelf had het ook niet eerder opgemerkt (was hersteld 12 mnd. geleden; begin Corona beperkingen). Evenwel snel en deskundig geholpen en opgelost.
Snelle service, werknemers zijn vriendelijk en kwaliteit die geleverd wordt is goed.
Vriendelijke en goede service!
Schade herstel prima verlopen Communicatie dramatisch. Voor niks naar de garage gekomen omdat de auto nog niet klaar was en geen feedback terug gegekregen over een kinderstoettje dat in de...Schade herstel prima verlopen Communicatie dramatisch. Voor niks naar de garage gekomen omdat de auto nog niet klaar was en geen feedback terug gegekregen over een kinderstoettje dat in de auto is blijven liggen.
Zeer goed
Duidelijke communicatie, klantvriendelijk en schade goed hersteld