Correcte service

Vriendelijk personeel. Ik ben alleen niet helemaal tevreden over de afhandeling van de schade.ik heb mijn auto al een week terug, maar niet de gehele schade is afgedaan. Inzouten de volgende dag... Vriendelijk personeel. Ik ben alleen niet helemaal tevreden over de afhandeling van de schade.ik heb mijn auto al een week terug, maar niet de gehele schade is afgedaan. Inzouten de volgende dag teruggebeld worden, maar dat is nog steeds niet gebeurt. Ik heb daarom zelf al twee keer contact opgenomen maar nog steeds geen reactie. Ook is mijn onderhoudsboekje weg. Ze zouden dat gelijk navragen en mij daarover terug bellen, maar ook op dat telefoontje zit ik nog te wachten.

Klantvriendelijk je wordt snel geholpen alles is duidelijk er wordt een @ gestuurd hoe en wat perfect

Prima geholpen

De ervaring is goed snel geholpen; Ook al was het aanvankelijk wel een beetje vreemd dat bij vervanging bumper geen rekening was gehouden met uitklapbare trekhaak (uitsparing). Ik zelf had het ook... De ervaring is goed snel geholpen; Ook al was het aanvankelijk wel een beetje vreemd dat bij vervanging bumper geen rekening was gehouden met uitklapbare trekhaak (uitsparing). Ik zelf had het ook niet eerder opgemerkt (was hersteld 12 mnd. geleden; begin Corona beperkingen). Evenwel snel en deskundig geholpen en opgelost.

Snelle service, werknemers zijn vriendelijk en kwaliteit die geleverd wordt is goed.

Vriendelijke en goede service!

Altijd vriendelijk

Prima service! Alles was snel opgelost, vervangend vervoer naar keuze en bij het ophalen van mijn eigen auto, de vraag of ik het herstelproces wou zien d.m.v. foto’s. Keurig bedrijf met goed... Prima service! Alles was snel opgelost, vervangend vervoer naar keuze en bij het ophalen van mijn eigen auto, de vraag of ik het herstelproces wou zien d.m.v. foto’s. Keurig bedrijf met goed en vakbekwaam personeel.