Ik ben geholpen door David. Hij heeft veel moeite gedaan om een auto voor te vinden. Het is uiteindelijk gelukt. Ik waardeer zijn hulp enorm.
Mark
Duidelijke communicatie, snelle service en goede updates!
Vloerspecialist brl
Zeker tevreden nu voor de 3de keer. Top service. Snel en goed geregeld. Vloerspecialist brl
MIH
David Kersten Lease advisor
Fuad
Werd goed contact gehouden. Denken mee met de klant en zijn vlot in het behandelen van aanvragen.
JvB ZZP
Op het moment dat ik een ander aanbod stond te accepteren, belde Autokan (Ik had meerdere auto's bekeken waardoor ik daar bekend was). Ten opzichte van het concurrerende bod: 50% minder eindbetaling...Op het moment dat ik een ander aanbod stond te accepteren, belde Autokan (Ik had meerdere auto's bekeken waardoor ik daar bekend was). Ten opzichte van het concurrerende bod: 50% minder eindbetaling en eenzelfde looptijd tegen hetzelfde bedrag.
Aangezien ik zelf al een auto onder voorbehoud gekocht had liep het iets anders dan normaal, maar met 2 volle werkdagen was het van A tot Z geregeld.
Absoluut aanrader voor ZZP'ers die net beginnen en toch een auto willen rijden.
Ermesya infra
Vanaf het begin van de aanvraag tot het einde heel goed geholpen en gesteund. Snelle antwoord en verwerking
Harun
Vanaf het begin altijd goed geholpen. Ik heb altijd makkelijk telefonisch contact gehad en altijd snelle reactie op mijn mails. Top Bedrijf!! Nog speciale dank aan Carmel.