Van begin tot eind was er telefonisch en via mail contact. Vriendelijk, eerlijke advies, denken mee met opties en altijd bereikbaar! Ik ben super tevreden met hoe snel alles geregeld werd en de...Van begin tot eind was er telefonisch en via mail contact. Vriendelijk, eerlijke advies, denken mee met opties en altijd bereikbaar! Ik ben super tevreden met hoe snel alles geregeld werd en de service die ik kreeg! Bedankt Autokan en Iwan!
Aziz
Netjes geholpen vanaf moment 1 en ze nemen alles op zich tot de laatste stap. Ik zal zeker weten aanraden voor de gene die interesse hebben. Service super contact super afspraken nagekomen.. succes...Netjes geholpen vanaf moment 1 en ze nemen alles op zich tot de laatste stap. Ik zal zeker weten aanraden voor de gene die interesse hebben. Service super contact super afspraken nagekomen.. succes tevreden. Bedankt!
Gr. O
Van begin tot aan het eind super goed begeleid. Bedankt Sandjo!
Clean/Trans by RK
Autokan is mij blijven helpen totdat ik een geschikte auto had gevonden.
Handreach life coaching
Super snelle service, geweldig meedenkende medewerkers!! Er is altijd iemand beschikbaar!
Segy zorg&care
Goeie service, denken mee aan oplossingen. Complimenten ook voor medewerker Jur.
spar de deugd
First Lee Conexxion
Professioneel, duidelijk, en heel snel in het proces.
S B
Top service, alles goed en snel geregeld! Bedankt!
Mahmoud Mahmoud
Ik ben zeer tevreden Voor de medewerker die van jullie die zij had mij geholpen en zij heeft voor mij makkelijker gemaakt en ook veel moeite gedaan met zoeken voor mooi auto en goed gedaan bedankt