Jan

Ben even langs geweest om het door te bespreken en werd direct geholpen op een zeer deskundige wijze.

Ralf mihnia

Vety goog

Joey H

Vorig jaar een auto aangeschaft die niet op de website van Autokan stond. Contact gelegd en het was geen enkel probleem voor hun om contact te leggen met de dealer om de koop rond te krijgen. Tussen... Vorig jaar een auto aangeschaft die niet op de website van Autokan stond. Contact gelegd en het was geen enkel probleem voor hun om contact te leggen met de dealer om de koop rond te krijgen. Tussen het contactmoment en het ophalen van de auto zat maar 48 uur! Tot op heden toe ook geen problemen met de betaling. Kortom, topbedrijf.

Fouad

Snelle reactie en duidelijk communicatie

Hermans

Was erg snel geregeld. Minpunt de beloofde tankkaart nog steeds niet ondvangen

Gerrits Daktechniek

Het ging vrij vlot omdat ik er haast bij had dat was allemaal geen probleem en zijn altijd netjes en klantvriendelijk

Pdw vloeren

We hebben vorig jaar ons eerste lease bedrijfsauto gekocht via autokan. En pas ons 2e lease bedrijfsauto via autokan .
Wat een ontzettend fijn bedrijf om zaken mee te doen, als er iets tegen...
Wat een ontzettend fijn bedrijf om zaken mee te doen, als er iets tegen zit of twijfel is denken ze mee en komen met de passende oplossing, niks is teveel voor de medewerkers!

Wij zullen voortaan al onze auto's via autokan en zeker aanbevelen bij anderen.

Yannick Karstens

Auto gekocht via deze maatschappij. Ontzettend tevreden