Heb hele goede ervaring met autokan. Supersnel in reageren en hebben alles goed geregeld. Zeker aan te raden.
I2O
Snel geholpen, duidelijke en vooral eerlijke uitleg. Beloven alleen dingen die ze ook daadwerkelijk waar kunnen maken, in tegenstelling tot veel van de conculega.
Benjamins viswinkel
Aydinmarket B.V.
Snelle en goede service, maandag aangevraagd donderdag auto opgehaald.
Jonina's kinderopvang
Fijne ervaring gehad! De auto is top! Eigenlijk geen op of aanmerkingen!
DokterBed Zuid Limburg
Alles zeer snel en accuraat geregeld zeer vriendelijk personeel, ook als er vragen zijn worden deze beantwoord en snel opgelost en wat ik ook belangrijk vind is dat er wordt meegedacht met de klant,...Alles zeer snel en accuraat geregeld zeer vriendelijk personeel, ook als er vragen zijn worden deze beantwoord en snel opgelost en wat ik ook belangrijk vind is dat er wordt meegedacht met de klant, dus 1 één woord super bedrijf, nogmaals bedankt
L.M
Super bedrijf!!
Michel Foo MFLEX Montage
Prettig bedrijf om zaken mee te doen. Gewoon direct en en duidelijk wat de mogelijkheden zijn en het voorstel voor mij was meteen helder en ook strak. Voorstel was meteen ook goedkoper...Prettig bedrijf om zaken mee te doen. Gewoon direct en en duidelijk wat de mogelijkheden zijn en het voorstel voor mij was meteen helder en ook strak. Voorstel was meteen ook goedkoper dan twee andere concurrenten en dat gaf een goed gevoel en ook meteen de doorslag om zaken te doen met Autokan.nl Na de aanschaf van de auto werk ik na twee weken nog benadert om met de vraag of alles goed was verlopen en of de auto goed beviel. Prettig om zaken te doen zonder het opdringerige en het gevoel dat je gepushed wordt.