7.4/10
7.6/10
8.2/10
7.2/10

Paul Willems

Ondanks storing op de website met kleine vertraging de lampen ontvangen

Duidelijk en overzichtelijk assortiment

Als er storing is dit actief communiceren

B van der wal

Super snelle levering van de bestelde producten en overzichtelijke pagina

snelle verzending

sneller een bevestigingsmail sturen deze kreeg ik pas na dat ik de producten had ontvangen

robert beltman

duidelijke vermelding op de site

Sebastiaan Claus

Goede ervaring overall. Had een set lampen besteld, op de site stond de volgende dag in huis, uiteindelijk duurde dit 3 werkdagen en kwamen de lampen met het verkeerde wattage (70w ipv 55w).... Goede ervaring overall. Had een set lampen besteld, op de site stond de volgende dag in huis, uiteindelijk duurde dit 3 werkdagen en kwamen de lampen met het verkeerde wattage (70w ipv 55w). Uiteindelijk wordt dit over mail opgehelderd, waarbij de reactietijd vlot was en sprake was van een vriendelijke bejegening. Alles wordt nu netjes opgelost en krijg ik de juiste set opgestuurd, waarbij de vorige set kostenloos geretourneerd kan worden

Goede service, denken graag mee over een oplossing.
Snelle reactietijd over mail.

Levertijd langer dan op website vermeld.
Verkeerde wattage geleverd.

Dirk Quik

Ik had beter moeten opletten, eerst gekeken op auto lampen.nl waar de Osram Night Breaker Laser H7 per 2 iets van 19,50 kosten en toen per abuis op de website van dit bedrijf besteld. Ik wilde 2... Ik had beter moeten opletten, eerst gekeken op auto lampen.nl waar de Osram Night Breaker Laser H7 per 2 iets van 19,50 kosten en toen per abuis op de website van dit bedrijf besteld. Ik wilde 2 sets dus bestelling keer 2 gedaan. Maar nu bleek dat het bij dit bedrijf om één lamp en ik dus 2 autolakken thuis kreeg voor bijna €45.
Mijn fout, eens maar nooit weer.

Niet van toepassing

m a Bozkurt

Dank u

Enrico Tempelaars

Slecht berijkbaar geeft geen gehoor op emails komt afsraken niet na duurt meer als een week voor je het bestelde onderl krijgt en dan nog verkeerde kleur

Klanten goed informeren en afspraken nakomen

jan Quaedackers

snelle servers

Randy Raats

Super vriendelijk en behulpzaam

Ze houden je goed op de hoogte en goede prijs kwaliteit verhouding

Vooral zo doorgaan ?

Jan Bosse