7.4/10
7.2/10

Jeroen Mogezomp

In 1 woord perfect!
In 1 woord perfect!
HID Xenon H7 4300K inbouwset aangekocht. Ik kreeg direct een bevestigingsemail met de bijbehorende order. Dit was wel een beknopte mail zonder inhoud over wat ik had aangekocht maar de bevestiging was er. Op de website was onder mijn account niets te vinden over mijn order, voor de zekerheid maar even een telefoontje gepleegd. Er werd snel opgenomen en ik werd erg netjes te woord gestaan. Er werd uitgelegd waarom dit nog niet werkte op de website en het belangrijkst, dat mijn bestelling op het punt van verzenden stond. Erg goed telefonisch geholpen dus.
De volgende dag de set in goede orde ontvangen, alles was netjes verpakt en ik had ook gelijk het gevoel dat ik echt wel kwaliteit in huis heb gehaald.
Vervolgens direct aan het knutselen gegaan. Er zat een uitgebreide beschrijving in het Nederlands bij zoals beloofd en allemaal erg duidelijk. Zelfs voor een leek is dit te begrijpen.
Na 45 minuten bezig te zijn geweest zaten de nieuwe lampen erin. Even testen... En wauw. Prachtig.
Kortom erg tevreden over zowel het product als de levering en het bijbehorende contact.
Bedankt!

F.Pordon

Prima bedrijf snelle service en levering

Alles duidelijk

Iets meer info betreffende de led autolampen, betreffende aantal Wats

Snel en correct geleverd

Flink assortiment

Indeling op website kan iets overzichtelijker

Te vreden met de snelle levering

levering was goed

controllen op de lampen van de 4 zat er een verkeerde lamp bij met een verkeerde fitting 3 met de pikjes recht tegen over elkaar en een niet ,dus pas niet in de fitting.
of op de pagina...
of op de pagina beschrijven welke fitting oude of nieuwe fitting

W Jongeneel

De lampen zijn in goede staat en op korte termijn bij mij aangekomen.

De eerste levering van het bedrijf aan mij was echt uitstekend

Geen verbeterpunten

Komt netjes afspraken na, de h4 bi - xenon werkt goed

Sjoerd Kalk

Super service !

Service

Misschien iets meer investeren om het verkleuren van de xenonlampen tegen te gaan.

Goede service en snel