ALMN

Prima ervaring met het leasebedrijf, vragen worden keurig beantwoord. geen bijzonderheden.

Er is weinig tot geen communicatie vanuit de leasemaatschappij ten opzichte van de meer en minder kilometers die door CVD-19 worden veroorzaakt.

Ik heb niet veel gereden dit jaar en daarom ook geen contact met jullie gehad met uitzondering van selecteren vervolgauto. Dat verliep prima.

Prima, als er iets is wordt dit opgelost en het onderhoud en bandenwissel loopt zoals het hoort, goed.

Over het algemeen goed, vind wel dat ik het afgelopen jaar erg lang moet wachten op een reactie op emails. Vaak moet ik een reminder sturen

Goede ervaring door snelle reactie op vragen; prettige samenwerking

Toen ik een aantal jaren geleden besloot elektrisch te gaan rijden had ik niet het gevoel dat de Leasemij daar al klaar voor was. Ze hadden geen idee wat te adviseren. Heb het zelf maar... Toen ik een aantal jaren geleden besloot elektrisch te gaan rijden had ik niet het gevoel dat de Leasemij daar al klaar voor was. Ze hadden geen idee wat te adviseren. Heb het zelf maar uitgezocht.
Toen ik schade (flinke botsing) had waren ze snel en correct en actief. Dat was heel prettig!