Wij zijn heel erg tevreden met Almn. Vanaf het begin af aan is er een heel prettig contact, word er met ons meegedacht en ze gaan geen uitdaging uit de weg.
Kort samengevat zeer tevreden en meedenkend in moeilijke omstandigheden
Prima ervaring tot nu toe, alleen er lopen eerdaags een paar auto's uit en ik verbaas mij over de hoge leasetarieven bij jullie. De rente is minimaal en de leasebedragen lijken steeds hoger te...Prima ervaring tot nu toe, alleen er lopen eerdaags een paar auto's uit en ik verbaas mij over de hoge leasetarieven bij jullie. De rente is minimaal en de leasebedragen lijken steeds hoger te worden. Ik vind dat nogal verbazingwekkend
Mijn ervaringen tot nu toe zijn zeer, zeer goed! Had gezien waar ik de auto had beschadigd en hoe het geregeld was. (zonder problemen een vervangende auto gekregen)
De samenwerking met ALMN verloopt goed, er wordt goed geluisterd en snel gehandeld.
Ik heb niet veel contact met de leasemaatschappij. Dit jaar twee kleine schades die heel netjes zijn verholpen.
Prima, geen opmerkingen
Laagdrempelige klantvriendelijke aanpak
Adequate en correcte reacties op vragen, goede service