ALMN

Wij zijn zeer content met Autolease Midden Nederland. Zij reageren snel op vragen, denken mee met beslissingen op het gebied van mobiliteit en hebben een no-nonsense-attitude. Daarnaast zijn zij... Wij zijn zeer content met Autolease Midden Nederland. Zij reageren snel op vragen, denken mee met beslissingen op het gebied van mobiliteit en hebben een no-nonsense-attitude. Daarnaast zijn zij transparant in hun calculaties en komen afspraken na. Opvallend is dat onze contactpersonen er al jaren werken; dat is prettig. Bij contacten met andere leasemaatschappijen heb je het idee dat je naar een callcenter belt en met 'ingehuurde' medewerkers praat, die een maand later weer elders werken.

ALMN biedt meerwaarde als mobiliteitspartner. Vragen over mobiliteit worden snel en correct opgepakt en er wordt meegedacht. Er word altijd snel en correct gereageerd en de klant is meer dan een... ALMN biedt meerwaarde als mobiliteitspartner. Vragen over mobiliteit worden snel en correct opgepakt en er wordt meegedacht. Er word altijd snel en correct gereageerd en de klant is meer dan een nummer.

Prima communicatie en service

Mijn ervaring met ALMN is heel erg goed.

Prima service.

ALMN is een mededenkende club, kostenbewust maar reëel. Veiligheid voor kosten. behulpzame medewerkers ook als dat voor ALMN kostenverhogend is.

Ervaring is goed

Goede ervaringen! Bij een vraag krijg je meteen een reactie, alles wordt opgelost!

Tot nu toe prima. Maar er zijn nog geen bijzonderheden geweest.

Een hele goede service waardoor ik nog steeds tevreden ben de keuze te hebben gemaakt voor een leaseauto.