Prima ervaring. Ik kan bij vragen zelfs mijn contactpersoon op zijn mobiele nummer raadplegen, ook buiten kantoortijd.
Direct contact tussen lease maatschappij, garage en berijder is zeer prettig
Goed, duidelijke communicatie en erg behulpzaam
Goed benaderbaar, duidelijk in communicatie zowwl in schtift als telefonisch, prima prijs kwaliteit verhouding
Geen bijzonderheden weinig tot geen contact
Geen problemen.
Het ophalen en levering van mijn voertuig ging al soepel en daar zou het bij gebleven zijn qua mijn gebruikerservaring. Echter, begin dit jaar ben ik van achter aangereden. Na dit voorval kwam de...Het ophalen en levering van mijn voertuig ging al soepel en daar zou het bij gebleven zijn qua mijn gebruikerservaring. Echter, begin dit jaar ben ik van achter aangereden. Na dit voorval kwam de servicegerichtheid van ALMN optimaal tot zijn recht. Met een minimum aan communicatie had ALMN de volledige logistiek na een ongeluk en tijdelijk vervangend vervoer voor me geregeld. Snel, klantgericht en soepel. Mijn grootste complimenten!