Ik ben zeer tevreden de service is uitstekend onderhoud aan de auto goed altijd een vervangend auto
Prima ervaring, gelukkig weinig contact nodig, maar bij het contact altijd vriendelijk en correct
De ervaring met Autolease Midden Nederland is positief. Het inleveren van de oude auto is zeer correct afgehandeld. Verder wordt er snel op mijn vragen gereageerd.
Goed betrokken, persoonlijke aandacht
Op zich weinig contact met lease maatschappij, en daardoor kan ik niet correct een oordeel geven. Bij bestelling van auto werd goed gecontroleerd of de juiste wagen besteld ging worden, dit is als...Op zich weinig contact met lease maatschappij, en daardoor kan ik niet correct een oordeel geven. Bij bestelling van auto werd goed gecontroleerd of de juiste wagen besteld ging worden, dit is als prettig ervaren. Ik mag naar mijn eigen dealer voor onderhoud, dit word ook als prettig ervaren. Helaas voor schade moet er gekozen worden voor een geselecteerd bedrijf, hiervan kan ik ook niet direct zeggen dat het negatief is.
Nette en correcte leasemaatschappij.
Tevreden over de service, bereikbaarheid en reactiesnelheid.
Correct en vriendelijk.
IK heb een goeie ervaring met het lease bedrijf geen klachten.