ALMN

Hetzelfde als alle andere. Wat wel opvalt bij ALM is dat het altijd de goedkoopste oplossing is en en geen mogelijkheid is om naar de berijder te kijken wat voor hem/haar de makkelijskte oplossing... Hetzelfde als alle andere. Wat wel opvalt bij ALM is dat het altijd de goedkoopste oplossing is en en geen mogelijkheid is om naar de berijder te kijken wat voor hem/haar de makkelijskte oplossing is. Bijvoorbeeld, het ophalen van mijn auto moest en zou perse in Tiel. Dit terwijl ik in Den Bosch woon en Van Boxtel een Nissan Dealer is. Maar omdat er geen afspraken waren met deze Dealer, moet ik als klant helemaal naar Tiel. Hetzelfde geldt voor het onderhoudt van mijn auto. Dit moet in Gorinchem, daar woon ik niet, kost dus veel tijd. Reparaties moet naar een reparatieboer in Gorinchem, kunnen niet gelijk worden gerepareerd bij de Dealer in Gorinchem. Moet dus 2 x een afspraak maken, kost dus 2 x tijd terwijl dit in 1 x had gekunt. Dit soort zaken irriteert.

In principe is er weinig tot geen contact met ALMN, alleen op het moment van een nieuwe bestelling. Die heb ik onlangs gedaan en in alle eerlijkheid komt het mij voor dat er nogal reactief... In principe is er weinig tot geen contact met ALMN, alleen op het moment van een nieuwe bestelling. Die heb ik onlangs gedaan en in alle eerlijkheid komt het mij voor dat er nogal reactief gereageerd wordt. Ik moet zelf bellen om een laadpaal te bestellen, de status van de levering (ik begrijp dat het corona tijd is en dat jullie het ook niet altijd weten) blijft voor mij b.v. onduidelijk, ik moet daar zelf achterheen bij de dealer (terwijl er een contract is met ALMN). Mijns inziens zou dat proactiever kunnen.

Tevreden
altijd netjes en correct geholpen
niets is teveel

De leasmaatschappij reageerd altijd snel en correct en probeerd ook mee te denken bij de keuze van een nieuwe auto.

Hele goede ervaringen alles verloopt heel soepel. Als er vragen zijn kunnen wij die snel stellen en krijgen wij altijd snel een volledig antwoord

Een lease bedrijf die de lijnen kort houd tussen rijder en leasemaatschappij

Prettig, vriendelijk en alles goed geregeld