ALMN

De algemene ervaring is positief en men wordt snel en correct geholpen met je vragen.
Het enige wat ik minder prettig vond was dat ik met schadeherstellen van de auto naar Tiel moest komen voor herstellen hagelschade.
Een schadehersteller bij mij in de buurt of wisseling van de auto op de zaak was prettiger geweest. Misschien is dit een miscommunicatie geweest.

Goed en duidelijk. dit is fijn.

Vriendelijk geholpen, zowel met de dames als met verzekeringskant. Erg behulpzaam.

Ik ben tevreden. Als er iets is, bijvoorbeeld kapotte band, dan wordt alles snel geregeld.
Ook antwoord op een e-mail gebeurt binnen snelle/normale termijn

Alles is prima georganiseerd volgens afspraak.

Goede ondersteuning bij aangaan nieuw privatelease contract. Duidelijke en eerlijke uitleg over nieuwe keurmerk voorwaarden. Snel geregeld allemaal.

Na vaker gebeld te hebben met de klantenservice ben ik niet echt tevreden. Ik wordt nauwelijks of niet geholpen en vragen worden afgewimpeld. Zodra je de vaste adviseurs hebt gaat het wel, maar deze... Na vaker gebeld te hebben met de klantenservice ben ik niet echt tevreden. Ik wordt nauwelijks of niet geholpen en vragen worden afgewimpeld. Zodra je de vaste adviseurs hebt gaat het wel, maar deze zijn moeilijk te bereiken.

Proactive partij, denken aan het gemeenschappelijke belang wat vertrouwen geeft!