Duidelijke communicatie en ze komen de afspraken na.
Ik ben zeer tevreden over Autolease Midden Nederland. De APP werkt heel goed. Ook het contact verloopt altijd zeer goed en men is servicegericht.
Goede ervaring. Ik word correct geinformeerd en niet 'doodgegooid' met allerlei nieuwsbrieven.
De auto die ik gebruik heeft geen problemen, zodat er ook geen vragen zijn om te ervaren wat Autolease Midden Nederland doet.
ALMN is een regionaal leasemaatschappij die dicht bij haar klanten staat.
Geen opmerking tot nu toe alles goed verlopen. Ligt ook aan de “klant” zijn rijstijl en omgang met de maatschappij
ALMN reageert altijd snel op mijn vragen. Zelfs de chat functie op de website werkt :-). De service is prima en nergens heb ik mijn werkzaamheden moeten onderbreken, omdat de leaseauto niet...ALMN reageert altijd snel op mijn vragen. Zelfs de chat functie op de website werkt :-). De service is prima en nergens heb ik mijn werkzaamheden moeten onderbreken, omdat de leaseauto niet beschikbaar was. De planning loopt zeer soepel.