ALMN

Mijn ervaring met de leasemaatschappij is aangenaam, niet heel veel contact, maar als we bellen worden we zeer goed en doeltreffend geholpen.

Overal wordt voor gezorgd. Zowel bij een zelf veroorzaakte botsing als bij het slachtoffer zijn van een ongeluk. De informatie is heel duidelijk, even als de vervolgstappen. Een simpel belletje is... Overal wordt voor gezorgd. Zowel bij een zelf veroorzaakte botsing als bij het slachtoffer zijn van een ongeluk. De informatie is heel duidelijk, even als de vervolgstappen. Een simpel belletje is al voldoende voor alle duidelijkheid en informatie. Medewerkers zijn erg vriendelijk en begaan.

Mijn ervaringen met de leasemaatschappij zijn goed te noemen. Reageren snel op vragen en komen de gemaakte afspraken na.

Eigenlijk zo goed als geen contact mee dus in mijn geval moeilijk tot niet te beoordelen.

Mijn ervaring met de leasemaatschappij is zeer prettig. Mijn vragen worden snel opgepakt en behandeld. Daarnaast vind ik het prettig hoe de maatschappij rekening houdt met mn zakelijke agenda door... Mijn ervaring met de leasemaatschappij is zeer prettig. Mijn vragen worden snel opgepakt en behandeld. Daarnaast vind ik het prettig hoe de maatschappij rekening houdt met mn zakelijke agenda door flexibel te zijn in het maken van de afspraken of het verzetten van deze.

Goed. Geen problemen gehad met garage en leasemaatschappij.

Prima, niks op aan te merken.

Zeer goede plezierige ervaring.