Ik heb persoonlijk niet veel contact met de leasemaatschappij, maar als het er is dan is dat prettig.
Neutraal. Geen bijzondere ervaringen tov vorige leasemaatschappijen.
Tot op heden alleen contact gehad met de leasemaatschappij voor het uitzoeken en afleveren van de lease auto. Dit is naar tevredenheid.
De contacten verlopen naar goede tevredenheid
Sinds november ben ik klant bij Smilease. Ik ben erg blij dat ik destijds voor deze leasemaatschappij gekozen heb. In de oriëntatiefase ben ik bijzonder goed begeleid en was er veel aandacht...Sinds november ben ik klant bij Smilease. Ik ben erg blij dat ik destijds voor deze leasemaatschappij gekozen heb. In de oriëntatiefase ben ik bijzonder goed begeleid en was er veel aandacht voor 'de kleine lettertjes' van het contract. Over de aftersales ben ik ook erg goed te spreken. Alle documenten kwamen op afgesproken tijd binnen en vandaag kreeg ik netjes een brief met het verzoek een afspraak te maken voor het wisselen van mijn banden. Kortom: Ga zo door!
Mijn ervaring met mijn Lease maatschappij ervaar ik als erg prettig. De communicatie voorafgaand was erg vriendelijk en duidelijk.
Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop de leasemaatschappij invulling geeft aan hun service propositie.