ALMN

Prima. Wel enige problemen gehad, maar dit werd altijd goed opgepakt. Het probleem werd altijd opgelost en dat is het belangrijkste.

Snelle reacties wanneer ik vragen heb en altijd bereid om te helpen.

Geen enkel probleem gehad

Algemene ervaring is prima, flexibele opstelling en duidelijke antwoorden op de vragen.

Profesionele efficiente organisatie

Bij keuze auto wordt er prima naar de wensen van klant geluisterd. Bij pechmeldingen dient men beter te luisteren en uit te vragen wat er precies aan de hand is, nu worden vaak foutieve zaken... Bij keuze auto wordt er prima naar de wensen van klant geluisterd. Bij pechmeldingen dient men beter te luisteren en uit te vragen wat er precies aan de hand is, nu worden vaak foutieve zaken gecommuniceerd naar bergingsmaatschappijen met alle gevolgen van dien.

De acceptatie en afhandeling bij het opstellen van het contract verliep naar tevredenheid.
In juli 2014 is het contract in gegaan, en eerlijk gezegd heb ik verder nog niet zoveel ervaring met mijn leasemaatschappij! In november 2014 kreeg ik keurig een oproep voor montage van mijn winterbanden.

Nette en professionele organisatie.

Heb in juli 2014 de auto ontvangen en tot heden super

Ik heb voor smilease gekozen omdat alles helder en goed werd uitgelegd.