De kwaliteit gaat van een 8 naar een 6. Dit is vooral te wijzen problemen met de levering van nieuwe auto's die erg vertraagd zijn. Ik zie hier geen oplossingen van de kant van de...De kwaliteit gaat van een 8 naar een 6. Dit is vooral te wijzen problemen met de levering van nieuwe auto's die erg vertraagd zijn. Ik zie hier geen oplossingen van de kant van de leasemaatschappij uit komen. Waarom geen gesprek en zoeken naar de beste oplossing??
Fijne Leasemaatschappij, denken mee, vriendelijk en klantgericht.
Goede en betrouwbare partner
Dit is echt een bedrijf wat de klant begrijpt, Staan gelijk klaar in je weer op weg te helpen .
Algemene ervaring is goed.
De ervaring met de medewerkers is goed
Wij hebben al jaren een zeer prettige relatie met onze leasemaatschappij. Lijntjes zijn zeer kort en dat ervaren wij als zeer prettig. Ook de reactiesnelheid van iedereen is een pluspunt.
ALMN is een professionele, maar toegankelijke organisatie. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel en ook goede service. Erg prettige samenwerking!
Zeer prettige samenwerking zonder op of aanmerkingen.