Ik heb beperkt contact met ALMN. Toevallig in verband met een schadegeval recentelijk contact gehad. Mijn ervaring daarbij was zeer positief: snelle hulp, duidelijke antwoorden. Ook zo...Ik heb beperkt contact met ALMN. Toevallig in verband met een schadegeval recentelijk contact gehad. Mijn ervaring daarbij was zeer positief: snelle hulp, duidelijke antwoorden. Ook zo in verband met mijn nieuwe contract vanaf 28.03.2024: flexibele organisatie wat betreft inleveren huidige auto enz. Gewoon fijne organisatie.
Tevreden , Concreet , Duidelijk .
Klant vriendelijk staan je netjes te woord Had schade aan auto kreeg gelijk antwoord en door verwezen waar schade behandeld kon worden
Prima ervaring
van Boxtel
Ik heb vrij weinig contact met de leasemaatschappij, maar heb daar vooralsnog ook geen reden voor. De auto werkt prima, kan zelf mijn onderhoud of reparaties inplannen, de beschikbare app geeft...Ik heb vrij weinig contact met de leasemaatschappij, maar heb daar vooralsnog ook geen reden voor. De auto werkt prima, kan zelf mijn onderhoud of reparaties inplannen, de beschikbare app geeft meestal voldoende support.
Prima, als ik vragen heb, worden deze vlot beantwoord.
Ton Augustinus
Tot nu toe weinig contact met ALMN. Contact wat er is geweest heb ik als plezierig en zeer klantvriendelijk ervaren.
Esther
Snel geholpen,duidelijk als ik een vraag heb. De app ideaal voor alle info en contact mogelijkheden .