Prima service tot op heden hebben we vier auto's geleased. Korte lijnen vinden we belangrijk en dat vinden we bij ALMN.
Is ok
Contact verloopt prettig en persoonlijk. Houd zich aan de afspraken.
Prima, alles wordt vlekkeloos geregeld.
Wij ervaren ALMN als een goede en betrouwbare leasemaatschappij. Ze denken met de klant mee, zijn servicegericht en ontzorgt waar mogelijk. De korte lijnen tussen beheerder en vaste...Wij ervaren ALMN als een goede en betrouwbare leasemaatschappij. Ze denken met de klant mee, zijn servicegericht en ontzorgt waar mogelijk. De korte lijnen tussen beheerder en vaste contactpersonen zorgt voor een prettige samenwerking.
Zeer plezierig. Goede service. Duidelijke communicatie en vriendelijk, service gericht personeel
Er wordt geluisterd naar de wensen en op deze manier ook een op maat gemaakt voorstel te doen, dit bij aanschaf. Ook tussentijds volop aandacht of er wensen zijn of aanpassingen nodig zijn in...Er wordt geluisterd naar de wensen en op deze manier ook een op maat gemaakt voorstel te doen, dit bij aanschaf. Ook tussentijds volop aandacht of er wensen zijn of aanpassingen nodig zijn in bijvoorbeeld kilometrage en dat is fijn om te ervaren. Daarnaast biedt het portaal de mogelijkheid om alle informatie van elke auto goed bij te houden en/of terug te kijken. Dus ja, wij zijn erg tevreden met deze persoonlijke benaderingen.