Ik heb weinig contact, geen problemen en alles loopt gemakkelijk door. Geen gedoe!
Zeer tevreden..
Het contact met ALMN is vanaf het eerste contact erg prettig. het personeel is erg vriendelijk en kundig ook worden de gemaakte afspraken goed nagekomen.
Ik heb niet zo vaak contact met de leasemaatschappij maar als het nodig is, zoals schade aan de auto of de aankoop van een nieuwe auto, verloopt het contact erg prettig.
Een leasemaatschappij waar de mens belangrijk is.
Heel prettig, vriendelijk en professioneel
Nog geen problemen gehad met de lease maatschappij.
Mijn ervaringen zijn goed te noemen vooral met de afwikkeling van het ongeval en letselschade had steeds maar 1 persoon als contactpersoon en dat is zeer prettig. Alleen wat betreft een stukje...Mijn ervaringen zijn goed te noemen vooral met de afwikkeling van het ongeval en letselschade had steeds maar 1 persoon als contactpersoon en dat is zeer prettig. Alleen wat betreft een stukje veiligheid kan de serviceverlening na mijn mening stukken beter. Ze moeten vooral luisteren wat de klant zegt en dan tot een oplossing komen en niet bij voorbaat al zeggen dat gaat niet of alleen met terug werkende kracht zodat je althans nog het volledige bedrag over 5 jaar moet betalen, dat vind ik een zeer slechte zaak van almn.