ALMN

Zeer goede ondersteuning

Stefan Jongenburger

Positieve ervaringen! Meedenkend, flexibel en klantvriendelijk!

Goed, zeer korte lijnen. Ik heb over het algemeen twee vaste contact personen. Arjan en Annemarie. Ze helpen me adequaat en snel.

Algemene ervaring is goed

Eric

Goede ervaring, snelle reactie, niet altijd de scherpste in de prijs

Als kleine klant heb ik het gevoel dat ik niet voor vol wordt aangezien. Je wordt niet begeleid in het keuzetraject: je moet alles zelf uitzoeken. Specificaties van de auto zijn niet duidelijk en... Als kleine klant heb ik het gevoel dat ik niet voor vol wordt aangezien. Je wordt niet begeleid in het keuzetraject: je moet alles zelf uitzoeken. Specificaties van de auto zijn niet duidelijk en slechte voorlichting. Zelf achteraan bellen wanneer auto geleverd wordt.

Het grote voordeel voor mij is dat je zorgeloos kunt rijden van A naar B mits voldoende kilometers kosteloos gereden kunnen worden, in mijn geval 120000 km in 4 jaar.
Vanwege werk dichter bij...
Vanwege werk dichter bij huis is het best een dure aangelegenheid om een lease auto te rijden, helaas is er dan geen mogelijkheid om de auto weer in te leveren en de contractduur van in mijn geval 4 jaar vol te maken, dit vind ik een groot nadeel.

Goed contact, snelle opvolging bij vragen. Klantgericht.

Dirk de Jong

Goed, zorgvuldig en hulpvaardig.