Prima service en communicatie. Bij onderhoudsbeurten en vooral vervangen van banden altijd wel weer gezeur over de kosten van de banden. De hele coronaperiode vanwege minder rijden flink verdienen...Prima service en communicatie. Bij onderhoudsbeurten en vooral vervangen van banden altijd wel weer gezeur over de kosten van de banden. De hele coronaperiode vanwege minder rijden flink verdienen aan de auto en dan moeilijk doen over een paar tientjes voor een band
Tobias Janssen
Prettig contact, er wordt klantgericht meegedacht in leaseoplossingen.
Anouk
Hobbelige start; - Proefrit maken was moeilijk te plannen en kon alleen in midden Nederland - Onduidelijke afspraken oplevering auto -> bij vorige maatschappij werd die thuis...Hobbelige start; - Proefrit maken was moeilijk te plannen en kon alleen in midden Nederland - Onduidelijke afspraken oplevering auto -> bij vorige maatschappij werd die thuis bezorgd, nu moest ik naar Tiel komen, dat is nergens gezegd - Vervelend dat ik in midden Nederland naar een garage moet, en niet terecht kan bij de VW dealer in de stad waar ik woon (Tilburg)
Piet Jegerings
Mn. contactueel en klantvriendelijkheid
Fijne ervaring, je wordt als rijder goed gelopen
M.Hendriks
Fijn bedrijf . altijd behulpzaam.
ALMN maakt het mij als klant zo makkelijk mogelijk, is snel in het beantwoorden van vragen en zorgt dat eventuele problemen worden opgelost.
Bert Kaasjager
Snelle reactie bij problemen
Fijne leasemaatschappij, toegankelijk en behulpzaam