Prima, contacten zijn goed. Maar gelukkig is er maar weinig contact en dat is een goed teken, als je het mij vraagt.
Prima verloopt, goed contact, snelle terug koppeling
Met een nieuwe accountmanager hebben we fijner contact met ALMN en worden dingen snel en goed geregeld!
Redelijk leasebedrijf
De samenwerking is informeel en goed
Het contact met ALMN is erg prettig en goed. Er wordt snel gereageerd op vragen, er wordt goed meegedacht met lastige situaties en er is veel mogelijk.
Walter van de Graaf
Mijn ervaring met de leasemaatschappij is goed te noemen. Dit heeft met name te maken met de communciatie. Er is echter 1 ding wat mij tegenvalt. De verantwoording die de leasemaatschappij neemt als...Mijn ervaring met de leasemaatschappij is goed te noemen. Dit heeft met name te maken met de communciatie. Er is echter 1 ding wat mij tegenvalt. De verantwoording die de leasemaatschappij neemt als het gaat om garantieclaims die te maken met productiefouten van de autofabrikant. Die mag mijn inziends wel verbeterd worden.
JW de Bruijn
ALMN komt afspraken na en levert betrouwbare diensten. Bovendien komen ze pro-actief met advies en suggesties. Dat waarderen we bij SSH&. De lijntjes zijn kort en persoonlijk wanneer contact...ALMN komt afspraken na en levert betrouwbare diensten. Bovendien komen ze pro-actief met advies en suggesties. Dat waarderen we bij SSH&. De lijntjes zijn kort en persoonlijk wanneer contact gewenst is.
Een fijne maatschappij met heel veel geduld en die goed met je meedenkt.
GW
ALMN is een persoonlijke leasemaatschappij die met je mee denkt in oplossingen voor de wagenparkbeheerder.