Prettig contact met de medewerkers. Snelle afhandeling van vragen en offerteverzoeken.
Service gerichte mensen
Don Leo
Onze berijder doet de meeste ervaring op, ik kan alleen de administratieve ervaring met u delen en dat is strak en correct geregeld.
Nu er weer een vast aanspreekpunt is, werkt het fijn. Ik ben niet continu in contact, maar als er contact is met ALMN ervaar ik het als prettig en adequaat
Over het algemeen goed. Prijzen stijgen overal, dus ook bij ALMN. Wel mis ik soms wat extra ondersteuning. Denk aan: hoe gaat het met kilometrage in ons wagenpark, makkelijker inzien of...Over het algemeen goed. Prijzen stijgen overal, dus ook bij ALMN. Wel mis ik soms wat extra ondersteuning. Denk aan: hoe gaat het met kilometrage in ons wagenpark, makkelijker inzien of onderhoud nodig is, etc. De online omgeving vind ik verre van goed functioneren.
Eric Maas
Prima bedrijf , goede bereikbaarheid en de juiste uitstraling .
Roel
D.Hageman
Ik ben zeer tevreden, bij schade word er een vervangende auto gebracht en na reparatie thuis omgeruild. Bij vrag3pen word je snel,en netjes geholpen .