ALMN

Contact verloopt soepel, de hulp die af en toe nodig is wordt snel en accuraat geboden.

ALMN is een professionele en klantgerichte lease maatschappij die ons ont zorgt bij mobiliteitsvraagstukken. Goed bereikbaar, snel antwoord op onze vragen en duidelijke offeres.

Ruud Velthoen.

Goede ervaringen, goede en snelle service.

Richard van de Sande

Onze ervaring met ALMN is heel goed. Een goede en betrouwbare partij voor het leasen van een auto. De relatief kleine organisatie kent korte lijnen, geen opsmuk, goede en snelle service. Wij zijn... Onze ervaring met ALMN is heel goed. Een goede en betrouwbare partij voor het leasen van een auto. De relatief kleine organisatie kent korte lijnen, geen opsmuk, goede en snelle service. Wij zijn zeer tevreden.

nvt

Prima service. Samenwerking met de Waal is uitstekend.

Arjan

Ik ben altijd perfect geholpen als ik contact met ALMN zocht, prima bereikbaar ook. een verademing vergeleken met andere (grote) maatschappijen.

Wijnmeisje

In het begin is het alleen iets op papier voor ons. Maar na een aanrijding in Tiel en omdat het paste in onze drukke agenda maar direct naar het kantoor gereden. Dat was natuurlijk niet de... In het begin is het alleen iets op papier voor ons. Maar na een aanrijding in Tiel en omdat het paste in onze drukke agenda maar direct naar het kantoor gereden. Dat was natuurlijk niet de bedoeling maar we werden erg vriendelijk ontvangen op een mooi kantoor en koffie erbij. We hebben dingen doorgenomen en konden direct een afspraak gaan maken voor schade herstel. Wat goed geregeld allemaal.

Alles goed uitgelegd met afsluiten contact.
Als er iets niet goed is denken ze mee aan een oplossing