Weinig contact met de leasemaatschappij, regelt onze wagen park beheerder. Dit was ik vroeger zelf, maar een collega heeft dit overgenomen. Alleen bij aanschaf regelmatig contact gehad,...Weinig contact met de leasemaatschappij, regelt onze wagen park beheerder. Dit was ik vroeger zelf, maar een collega heeft dit overgenomen. Alleen bij aanschaf regelmatig contact gehad, wat de mogelijkheden waren. => ging erg stroef
Als werknemer heb ik vrij weinig te maken met de lease maatschappij.
Goed te bereiken netjes behandeld
Welke vraag en op welk moment ook wordt altijd keurig behandeld en beantwoord.
Jeroen
Prima, heb ze voor weinig dingen nodig
Is top
Bastiaan
Goede service en prijsverhouding. Staan gelijk voor je klaar, geen verdere onkosten. Je hoeft eigenlijk nergens naar om te kijken of bij te houden. Dat wordt allemaal voor je gedaan. Je hoeft alleen...Goede service en prijsverhouding. Staan gelijk voor je klaar, geen verdere onkosten. Je hoeft eigenlijk nergens naar om te kijken of bij te houden. Dat wordt allemaal voor je gedaan. Je hoeft alleen maar te tanken en rijden maar
Eigenlijk datgene wat ik al bij vraag 1 beantwoord heb. ik wordt altijd goed te woord gestaan en geholpen bij de eventuele vragen die ik heb.