Als er contact is, is dit meestal zeer plezierig. ALMN medewerker denkt graag mee om probleem op te lossen.
Prima services
Opzich prima, geen bijzonderheden gehad
Betrouwbaar, makkelijk bereikbaar
Pas 2 jaar ervaring met leasewagen, alles tot nu toe naar tevredenheid opgelost
Over het algemeen geen problemen als het gaat om onderhoud of reparatie van schade. Bij het uitzoeken van nieuwe auto's met wat maatwerk ben je afhankelijk van de dealer en wat ALMN uiteindelijk...Over het algemeen geen problemen als het gaat om onderhoud of reparatie van schade. Bij het uitzoeken van nieuwe auto's met wat maatwerk ben je afhankelijk van de dealer en wat ALMN uiteindelijk aanbiedt. Wat ik mis is een technisch deskundig sparringpartner, met een welwillende verkoper ben je alsnog op jezelf aangewezen.
Goed bereikbaar, altijd belang van de berijders voorop.
Medewerkers zijn zeer vakkundig, samenwerking verloopt uiterst professioneel en de onderneming wordt door ALMN zeer goed ondersteund in het proces van aanvang lesaewagen tot einde contract.
Ik heb weinig ervaring met de lease maatschappij, dus weinig tot geen problemen. We krijgen op tijd bericht voor verwisseling banden en APK, zodat we de tijd hebben en afspraak ervoor te maken.